Uitgevoerde projecten

Erker

De bestaande erker was toe aan een renovatie. De aannemer heeft  in overleg met de klant en de gemeente de erker in ere hersteld, zodat deze voldeed aan de modernste eisen, terwijl het uiterlijk één geheel is gebleven zoals ooit ontworpen. Na het bouwen natuurlijk de finishing touch. Een professionele afwerking met de beste materialen.

Klipper

In de bouwvakvakantie zijn de meeste schildersbedrijven gesloten, maar Smink Meesterschilders niet. Juist dan kunnen wij die klussen doen, waarmee we de minste overlast bezorgen.

Zo ook voor de schoolkinderen van de basisschool Klipper in IJmuiden. De schoolkinderen zijn heerlijk vrij en aan het genieten van hun schoolvakantie, Bouwbedrijf ITG is druk aan de slag gegaan met een verbouwing!

In deze vakantie hebben zij een renovatie op de begane grond gerealiseerd. Daarbij zijn alle marmoleumvloeren vernieuwd en zijn alle binnendeur kozijnen en deuren vervangen. Natuurlijk verdiende het houtwerk een nieuw likje verf en is alles geschilderd in passende kleuren. Dit schilderwerk werd uitgevoerd door Smink Meesterschilders.


Dit alles hebben wij samen met ITG bouw b.v. in nog geen 4 weken tijd weten te realiseren. Geen geluidsoverlast voor de kinderen en alles klaar voordat de school weer aan het nieuwe schoolseizoen begint. Wie wil dat nou niet?

Bloemendaal

Samen met M&O-interieur hebben we gewerkt aan de renovatie van de zolderverdieping van een woonhuis in Bloemendaal.

Met aandacht voor detail uitgevoerd timmerwerk werd door ons strak in de verf gezet.

Het behangwerk in de slaapkamer is door Smink Meesterschilders met zorg aangebracht.

Korte Spaarne

Voor de Vve Korte Spaarne , Haarlem zijn we net begonnen aan het schilderen van de buitenzijde van het pand. Dit doen we nu voor de derde keer. We hebben dus al een lange relatie met deze vereniging van eigenaren.

Deze keer pakken we ook het schilderwerk in het trappenhuis aan. Over enkele weken is het buitenwerk  weer prima beschermd, en ziet het trappenhuis er weer fris en modern uit.